Välkommen till
Käringsunds Gästhamn

I vår vackra belägna naturhamn erbjuder vi cirka 70 gästhamns platser med tillgång till el, vatten och WiFi. Alldeles i närheten finner du vårt fullt utrustade servicehus. För den som söker en kulinarisk upplevelse ligger även Gastropub Bodegan i närområdet, där kan du njuta av både fika, mat och dryck. 

Vi prioriterar miljön och strävar efter ett rent hav! Genom att implementera en miljöpolicy har vi uppgraderat hamnen med nya elstolpar, säkerhetsstegar och kameraövervakning. Hjärtstartare finns både på gästhamnens brygga och inne på Gastropub Bodegan. Servicehusets duschar, kranar och toaletter är miljöanpassade, och på taket finns solceller för el och uppvärmning av varmvatten. Dessutom kan du sortera dina sopor i vår återvinningsstation och därmed bidra till en bättre miljö! Allt ingår självklart när du betalar din gästhamns plats.

N 60° 13.9505', E 19° 32.3545'
60.2325, 19.5392


 
 

Incheckning

På Gastropub Bodegan välkomnar vi dig och vi är här för att underlätta både incheckningen i gästhamnen och bordsreservation i vår populära Gastropub. Du kan även boka bord via "boka bord"-knappen. Besök Bodegan och upplev goda drycker, en trevlig lunch eller välj något från vår utsökta meny till middag. Eller varför inte bara stanna för en kopp kaffe och mjukglass med utsikt över båthusen och havet som smyger runt kajen. Vi har något för alla smaker! Från Midsommar öppnar baren med smått och gott samt en liten shop så du kan handla till frukost och annat nödvändigt för båtlivet.

Vid incheckning får du koden till servicehuset och vår återvinningsstation, tillsammans med annan viktig information. Efter att hamnavgiften har betalats får du en gästhamnsflagga att sätta på båten. Vänligen placera den på förstaget så att den är väl synlig från kajen. 
Bastun är varm från kl 18:00 för damer fram till 20:00 och Herrar 20:00-22:00


I Tvättstugan finns 2 Tvättmaskiner och 2 Torktumlare samt möjlighet att torka tvätten ute.

 

Service i hamnen

På höjden ovanför gästhamns bryggan hittar du vårt servicehus som är utrustat med duschar, toaletter, bastu och tvättstuga. Här har du bekvämligheter inom räckhåll. Njut av avslappnande stunder medan du grillar och umgås på grillplatsen längre ner på klippan. Här lever vi sommarlivet, precis så bekymmersfritt och enkelt som det borde vara. Se kartan.

Öppet

Gästhamnen har öppet från den 30 april - 30 september. Vi ser fram emot att välkomna dig under denna period för en trevlig och minnesvärd vistelse.

Resa med Eckerölinjen
När du checkar in i Gästhamnen bjuder vi dig och din besättning på en gratis resa med Eckerölinjen
tur och retur. Enkel resa tar 2 timmar. Du bokar enkelt med koden du får vid incheckning.

Dockspot

Men hjälp av Dockspot kan du boka en båtplats innan du anländer till hamnen. De bokade platserna finns längs västra sidan av bryggan och är tydligt markerade med rosa skyltar. Långsides platserna finns på flytbryggan, mitt på huvudbryggan.

När du bokar en plats via Dockspot får du också koden till service huset skickad till din e-post. Du behöver inte besöka hamnkontoret. Enkelt och bekvämt.

Kostnader

Hamnavgiften på plats för obokade gäster är 35 euro per dygn. Långsidesplats kan endast bokas via Dockspot. Var vänlig notera att ett dygn sträcker sig från kl. 14:00 till nästa dag kl. 14:00.

Om du vill parkera båten endast under några timmar när du besöker Gastropub Bodegan - är detta fritt i mån av att det finns plats. Men informera hovmästaren vid ankomst (finns nummer på bryggan, så du kan meddela din plats). 

 

Adress

Käringsunds Gästhamn
Gastropub Bodegan
Fiskeläget 44, Käringsund, Eckerö, Åland